
Tortes


1000 g Piesātināta riekstu-burkānu torte ar svaigā siera krēmu.

1000 g Fantastiska saldkrējuma sviesta un žāvētu plūmju krēma torte ar neparastu kraukšķīgu pārsteigumu un mandeļu skaidiņām.

1000 g Tortes pamatā bagātīgs skābā krējuma biskvīts ar valriekstiem, to papildina vārīta iebiezinātā piena krēms, kas kopā veido neparasti izsmalcinātu garšu.

1000 g Tumšā un gaišā biskvīta torte ar mandeļu, karameļu un kakao krēmiem, pārklāta ar karameļu glazūru.

1000 g Maigs dabīga medus biskvīts, pārklāts ar skābā krējuma krēmu.

650 g Kraukšķīga bezē torte ar lazdu un zemesriekstiem, šokolādi, kā ārī iebiezinātā piena un sviesta krēmu.

1000 g Svaiga dabīga biezpiena (krēmā vairāk nekā 60% biezpiena) torte ar ķiršiem. Sastāvā tumšais un gaišais biskvīts, kas pārklāts ar balto glazūru.

1000 g Maiga dabīgā biezpiena torte ar upeņu ievārijumu, tumšo un gaišo biskvītu, pārklātu ar tumšo un gaišo šokolādi.

1000 g Unikāla torte, ko īpaši iemīļojuši bērni. Sātīgs skābā krējuma biskvīts ar skābā krējuma krēmu, pārklāts ar baltās šokolādes glazūru.

1000 g Tortes “UMKA” tumšās šokolādes versija. Tumšais skābā krējuma biskvīts ar skābā krējuma krēmu un ķiršu pildījumu, bagātīgi pārklāts ar tumšās šokolādes glazūru.

1000 g Svaigā siera torte ar persiku gabaliņiem, ko papildina tumšais konjaka biskvīts.

100g/700g

1000g Šokolādes biskvīts ar saldā krējum krēmu un krēmu no liķiera Irish cream.

1000 g Sarkanvīna un garšvielu piesātināts biskvīts ar lielisku putukrējuma un svaigā siera krēmu un dzērvenēm.

1000 g Baltā biskvīta torte ar mandeļu putukrējuma krēmu, ko bagātina sulīgi ananāsu gabaliņi un šokolādes glazūra.

1000 g Tortes klasisko garšu veido tumšais kakao biskvīts, zemesrieksti un kafijas krēms.

950g Izgatavota no gaisīga sarkanā biskvīta un divu veidu putukrējuma krēmiem ar baltās šokolādes un svaigā siera garšām.

900g

1000g Sātīgs skābā krējuma biskvīts ar iebiezināta piena krēmu, aprikožu ievārījumu un laima augļu sulu

1000 g Skābā krējuma biskvīta torte, ko papildina persiku ievārījums un skābā krējuma krēms. Torte dekorēta ar vārītā iebiezinātā piena krēma “adatiņām” un vafeļu lapiņām.